[ خرید ممبر تلگرام - ممبر واقعی کانال و گروه - ممبر آفلاین کانال و گروه ]

واحد پشتیبانی خرید ممبر - فقط تماس و تلگرام از ساعت ۱۰ الی ۲۳ : ۰۹۳۶۴۱۳۸۵۸۰ و ۰۹۱۲۰۳۹۰۸۷۸
زمان تکمیل سفارشات : زمان تکمیل همه سفارشات از ۳۰ دقیقه الی ۲۴ ساعت میباشد و فقط سفارشات نوتیفیکیشن تا ۴۸ ساعت زمان میبرد
آموزش ثبت سفارش افزایش ممبر : برای ثبت سفارش روش مورد نظر خود را انتخاب کنید و در قسمت پایین باکس بر روی ثبت سفارش کلیک کنید و در صفحه جدید نکات مربوط به روش انتخاب شده را کامل مطالعه کنید و لینک کانال خود را وارد کنید و تعداد ممبر را مشخص کنید و بر روی خرید کلیک کنید , بعد از پرداخت طبق تایم نوشته شده سفارش شما انجام میشود
پشتیبانی تلگرام

حذف پیام ارسالی در واتساپ – حذف دوطرفه چت ها

پس از مدت ها واتساپ نیز دست بکار شده و قابلیت کاربردی حذف پیام بعد از ارسال را به پیام رسان خود اضافه کرده است . با استفاده از این قابلیت کاربر میتوانید پس از ارسال پیام اشتباه آن را از گوشی شخص مقابل نیز حذف کند . البته این امکان تنها برای ۷ دقیقه بعد از ارسال پیام عمل خواهد کرد و بعد از این زمان دیگر قابلیت حذف پیام از گوشی شخص مقابل وجود نخواهد داشت . در ادامه با ما همراه باشید.


ترفند حذف دوطرفه چت های واتس اپ (حذف پیام بعد از ارسال)

در بروزرسانی جدید واتساپ قابلیت حذف پیام بعد از ارسال قرار داده شده است که در ادامه میتوانید نحوه ی استفاده از آن را فرا گیرید :

  • پس از بروزرسانی وارد واتساپ شده و چت مورد نظر خود را انتخاب کنید
  • سپس پیامی برای دوست خود ارسال کنید
  • روی آن لمس طولانی کرده تا به حالت انتخاب درآید
  • آیکون حذف بالای صفحه را انتخاب کنید
آموزش حذف پیام ارسالی در واتساپ - حذف دوطرفه چت های واتس اپ
آموزش حذف پیام ارسالی در واتساپ – حذف دوطرفه چت های واتس اپ
  • در این مرحله برای حذف پیام از گوشی شخص مقابل گزینه ی Delete For Everyone را انتخاب کنید
  • در صورت نیاز به حذف عادی پیام گزینه ی Delete For Me را انتخاب کنید

نکته : مدت زمان حذف پیام دوطرفه تنها ۷ دقیقه پس از ارسال خواهد بود

آموزش حذف پیام ارسالی در واتساپ - حذف دوطرفه چت های واتس اپ

  • پس از حذف یک پیام با استفاده از گزینه ی Delete For Everyone پیغام You Deleted this message نمایش داده خواهد شد

آموزش حذف پیام ارسالی در واتساپ - حذف دوطرفه چت های واتس اپ

  • در گوشی شخص مقابل نیز متن This message was deleted نمایش داده خواهد شد . همانند تصویر زیر :

متاسفانه این قسمت به خوبی تلگرام نبوده و کاربر از حذف شدن پیام آگاهی پیدا خواهد کرد . امیدواریم این بخش در آینده بهبود یابد.

آموزش حذف پیام ارسالی در واتساپ - حذف دوطرفه چت های واتس اپ
آموزش حذف پیام ارسالی در واتساپ – حذف دوطرفه چت های واتس اپ
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *